2 Eylül 2016 Cuma

Hayırlı Cumalar !




Selamlar herkese,hayırlı cumalar.Bir hafta daha bitti.Tam telaşların olduğu bu ayları çok seviyorum.Okul telaşı,bayram telaşı,yaz aylarını bitirme telaşı.Günler dolu dolu geçiyor.

Bir de ben boyumdan büyük işlere kalkıştım ki sormayın.Üstesinden geldim gibi.ayrıntıları paylaşıcam sizlerle de :) önceden biraz meraklandırayım dedim.

Bu arada planımızda kısacık bir kapadokya turu vardı ancak tur şirketinin yaptığı son dakika değişikliğiyle ertelemek zorunda kaldık.Yoksa bu pazartesi kapadokya manzaralı,balon fotoğraflarıyla dolu bir post hazırlayacaktım ama kısmet değilmiş.

Bende durumlar şimdilik böyle herkese hayırlı cumalar mis gibi bir hafta diliyorum.

6 yorum:

  1. Hayırlı güzel cumalar. Hepimiz için mis gibi, mis kokulu bir hafta olsun ❤️

    Sevgi ve selam ile.

    YanıtlaSil
  2. Yeni projeni merakla bekliyorum naif insan :)

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı cumalar :) Kapadokyaaa ahh dedim biran yaklaşık 9-10 yıl önce gitmiştim, dönmek istememiştim bol bol fotoğraf çekinin gecikmeli de olsa çok güzel geçsin kapadokya turu :))

    YanıtlaSil
  4. Oyy Kapadokya'ya gidip balona binmeyen tek akıllı bizi galiba :( cok pahalı geldi cocukları sabah 5 de kaldırmak zor geldi derken saldık .... Eğer ilerde giderseniz teslimlerinizle avunuruz artık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sabah bayağı erken kalkmak gerekecek evet.ama ben de sonradan pişman olmamak için binmeden dönmek istemiyorum 😊 eylul sonunda gidiyoruz insallah

      Sil
  5. Geç olsun güç olmasın canım benim. Kapadokya muhteşem bir yer. Dünyaya ait değil sanki. Gittiğinde hemen paylaşımlarını bekliyorum :) ❤

    YanıtlaSil