11 Ağustos 2016 Perşembe

Deneme Bir İki...Deneme...



Son zamanlarda pek örgü öremiyorum.Sıcaklar bir yandan sıcak gündem bir yandan derken canım hiç de istemiyor bişeyler örmeyi.Hazır ilgim başka şeylere kaymışken ben de bol bol blog ziyaretleri yapıyorum,kitap okuyorum,masa başında öyle kendi kendime uğraşıyorum.


Ne yapsam ne yapsam diye kitaplığıma şöyle bir bakınırken aklıma boyama kitabım geldi.Uzun zaman oldu elime almayalı dedim.Tam topladım boyaları oturdum masanın başına derken bu sefer de aklıma kaligrafi kalemim geldi.Evlenirken davetiyelerimi yazmak için almış arada bir canım sıkılınca da ufaktan bişeyler yazmıştım.


instagramda da güzel yazı ve kaligrafiyle ilgili videoları izlemeyi çok severim.takip ettiğim hesaplara şöyle bir göz gezdirdim ve aldım kağıtları kalemleri başladım kaligrafi denemelerine
çizdikçe ve yazdıkça  pek bir hoşuma gitti.Burası böyle mi olsun rengi nasıl olsun yazı şekli ne olsun derken saatler aktı gitti.
.Boyama kitabı rahatlatır beni ama bu  daha da rahatlattı.


Bir iki kaligrafi denemesini duvara asmayı düşünüyorum.Hep hayalimde duvarlarını birsürü çerçeveyle süslediğim bir hobi odası var.el nakışlarıyla,kaneviçe işlemeleriyle,güzel yazılarla ,kaligrafilerle süslü rengarenk bir duvar.Hayal etmek güzel şey.Gerçek olsa daha güzel olur tabiki.


Yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum.Ben sevdim bu güzel yazı işini.Belki eleştirilerinizle daha güzel şeyler çıkabilir ortaya.











11 yorum:

  1. Ne güzel olmuşlar ellerinize sağlik 😊

    YanıtlaSil
  2. Bence çok güzel olmuşlar kesinlikle duvarlarınıza asın :)) Sıcaklardan şu sıra kimsenin canı bir şey yapmak istemiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler gözde:) sıcaklar mahfetti bizi

      Sil
  3. Hobi odası yapmak gerçekten harika bir fikir ve çok beğendim yazıları da.
    Çok öpüyorum, sevgilerle :)

    YanıtlaSil
  4. İnşallah o hayalin gerçek olur bitanem :)
    Senin muazzam bir el yeteneğin var, favorimsin :)
    Maşallah diyelim de nazar değmesin ^^
    Belki biraz da sim dökerek daha da canlandırabilirsin tasarımlarını :) kocaman öptüm =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiim bu güzel sözleriniz iciin.cok mutlu oldum :) sim hiç gelmemisti aklıma ne guzel bir fikir evde de var halbuki.ilk firsatta denemeliyim :)

      Sil
  5. Eline sağlık Minikare :) Hepsi birbirinden harika görünüyor. Duvarlara asma fikrini de mutlaka gerçekleştir. Evin havasını değiştiriyor çünkü. Sıcaklardan herkes şikayetçi ama Eylül'e ne kaldı ki şurada? :) Sevgiler..

    www.mrsgoksin.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Degil mi ahh o eylül bir gelse ama bu taraflar maalesef etlulu de sıcacık geçiriyor.hatay da yaşıyorum da :( çok teşekkür ederim güzel yorumuna begenmene sevindim :)

      Sil
  6. Yaptıklarınıza sözlere bayıldım. Benimde çoğu zaman aklımdan geçer, bazen bunaldığımızda, sabrımızı, enerjimizi yitirip sebat edemez olduğumuzda şu özlü sözler keşke duvarda asılı olsa, da hep gözüme çarpsa ben de bi silkelensem diye düşünürüm. Süper olmuşlar, elinize sağlık :)

    YanıtlaSil