13 Haziran 2016 Pazartesi

Battaniye Örüyorum


Rengarenk tığlara ve sevimli oyuncaklara şimdilik ara verdim diyebilirim..Bir anda görüp de vurulduğum bir battaniyeyi örmeye başladım.Örgü insanı hem rahatlatıyor hem de ramazan ayında vakit geçirmek için ideal bir uğraş.

İftar telaşı başlayana kadar bir tarafa çekilip harıl harıl örüyorum.İftar sonrası biraz yürüyüş yapıyoruz eşimle ama eve koşa koşa geliyorum.Çünkü o battaniye bitecek :D Bu yüzden sahura kadar da örmeye devam.


Hem rengine hem modeline  bayıldım.şişle çok fazla örgü tecrübem olmamasına rağmen mutlaka bunu örmeliyim dedim.Yaz sıcakları için şiş örgüsü pek çekilmiyor aslında ama battaniyeyi görmemle vurulmam bir olduğu için bir başlarsam hemen de bitirme takıntım olduğundan bir heves başlayıverdim.

Battaniyenin modeliyle ilgili paylaşımı model biraz ortaya çıktıktan sonra yada bitirdikten sonra yapabilirim.Anlatıp da süprizini bozmak istemiyorum çünkü :)


cinsiyetsiz bir renk olduğu için hardal sarısını seçtim.Malum henüz bir bebeğimiz olmadığı için orta yoldan gitmek en iyisi.

Bir an önce bitirip de paylaşmak için sabırsızlanıyorum.Şimdilik ben de durumlar bu şekilde.yorumlarınızı bekliyorum.

Herkese mutlu bir hafta ve hayırlı ramazanlar



Bakmak isterseniz instagram hesaplarım
@renklilmek
@minikaree

18 yorum:

  1. Ara ara ben de örgülere merak salıyorum :) İpin rengi de çok güzel, bitmiş halini de merak ettim şimdi.Bloguma ziyaretiniz için teşekkür ederim, iade-i ziyarete geldim ben de pek tatlı bir blogla karşılaştım :) sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürleer :) benim de iplerle olan uğraşım ara ara olarak başlamıştı ama şu anda bayağı bir ilerledim.bişeylerle uğraşmak güzel şey

      Sil
  2. Örgü hafızaya da iyidir. Annem de çok örgü örer. Oğluma neler örmedi ki! Enteresan aparatlar görüyorum orada sonucu merak ediyorum. İnstagramdan da hemen ekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy dükkanlarda ne aparatlar var daha rengarenk çeşit çeşit.ne işe yaradıklarını bilmesem de almak istiyorum :D örgü bana bir çok açıdan iyi geldi :)

      Sil
  3. Super, en sevdigim renk, modeli merakla bekliyorum minikare!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Model bitti bitecek son gücümle örmeye devam :D örerken de içli köfteler çorbaşar yemekler gelip geçiyor gözümün önünden 😄

      Sil
    2. Ah yaaa dayan minikare ha gayret ha 😂😂😂

      Sil
  4. Ayyy ama çok merak ettim ben

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok az kaldı :) gece gündüz demeden sıcaklara aldırmadan örüyorum

      Sil
  5. Çok merak ettim yav:) neyse instagrama bakayım ben de

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) hehe biter bitmez hemen karşınızda olacak ben de son halini bir an önce gormek istiyorum

      Sil
  6. Battaniye rengine bayıldım :) Ben örgüyü kışın sevenlerden yazın uzaklaşanlardanım sanırım :) Tez zamanda biter inşallahhh :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de yazin pek örmem hatta ilk kez örüyorum :)

      Sil
  7. Rengi çok güzelmiş , şimdiden ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  8. Masallah sana sonucu bekliyorum.

    YanıtlaSil
  9. Hayranım hamarat hatunlara! ❤

    YanıtlaSil