21 Aralık 2015 Pazartesi

Mini Minikare


Tatilden geldiğimizden beri hastalık peşimi bırakmadı.Halen tam iyileşmiş değilim.Boğazlarım yumuşasın diye içmediğim kadar çay içtim hem de çeşit çeşit.İlaçlar da cabası tabiki...Ama hastalığın da son çırpınışları diye umut ediyorum.




Hastalığın arasında bir yandan valizi yerleştirip, bir yandan da ne yapsam diye düşündüm ve son zamanlarda sevgili Kore Fenomeniyle de etamin yarışımız var malum henüz gerçekleştiremediğimiz.O zaman dedim biraz alıştırma yapayım ben.


İleride oluşturmayı düşündüğüm hobi odamın da ilk duvar süsü olmuş oldu.Belki odamın kapısına da asabilirim.Henüz oda yok ama içini dolduracak eşyalar hatta süsü bile hazır :) Ama şimdilik bir kenarda beklemede.



After holiday i m  still sick.I drunk a lot of tea to make my throat better.But I hope this week is last for the illness.

While I am busy unloading the luggage I was thinking what to do.And finnaly I remember our  cross stitch competition idea with Kore Fenomeni.So I decided to make some exercies before the competition.

Also i want to use this hoop on my hobby room.Maybe for the wall or maybe for the door.But for now it has to wait in a box.


8 yorum:

  1. Geçmiş olsun, etaminler güzel görünüyor ellerinize saglık. Hobi odası ne güzel olur. Bizim fazla Odayı çocuklara atolye olarak verdik. Çocuklardan bize sıra gelmiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :) henüz çocuk olmayınca böyle de bencil oluyoruz işte...Bakarsın hobi odası hep hayal olarak da kalabilir.

      Sil
  2. çok güzel olmuşşş ellerine sağlıkkkk

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş ellerine sağlık, benimki de bitmek üzere ama etrafındaki etaminleri -kasnağın dışında kalan kısımlar için yani- normal kestin mi, ekstra bir şeye gerek var mı?
    Etamini sen sardın başıma :) Benim kareler hiç belli değil ki yaa, ne fantaziymiş bendeki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pinterestte görmüştüm böyle güzelce katlıyolar ve yapıştırıyolar sanırım ama ben şimdilik sadece katladım.Zaten ilk defa kasnakda çalıştım ben de ama daha kolaymış böyle.

      Sil
  4. Ne kadar güzel olmuş canım ellerine sağlık :) Çok güzel oluyor böyle çalışmalar :) Etamin işini bende çook seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :) evet bir de basit modeller olunca çabucak ortaya çıkıyor da tadından yenmiyor :D

      Sil