4 Kasım 2015 Çarşamba

Tik Tak!!


Saatleri üzerinde sayılar olduğu için mi çok seviyorum acaba? Saati sürekli kontrol etmeyi öyle bir alışkanlık etmişim ki kendime.sabah kalkar kalkmaz hemen saate bakarım.Gece yarısı uykumdan falan uyansam ilk işim saate bakarım...öyle de bi kontrol hastasıyım galiba :) yok ya o kadar da umutsuz vaka sayılmam bence :)




Saat takıntısı olan bir ben değilim,benim pek sevgili kardeşim de saate takıntılıdırPardon saat sesine.Ses çıkaran mekanik bir saatle yattığına henüz rastlamadım.

Bu güzel tasarım harikası saatlere de hayran kaldım ben fırsat buldukça bakıyorum buyrun beraber bakalım :)
maybe i like clocks because of their numbers on it...my habitude to looking to a clock is on very high level.when i wake up at first i check the clock.when i start to do anything at first i check the clock and also when i finish it.

well also a lot of people r obsessed with the noise of clocks at night...for example my sister.she never able to sleep in a room with a clock
                                                                   kaynak: 1** 2** 3** 4** 5** 6** 7 ** 8

9 yorum:

  1. Ben en çok 4 ve 8 inci resimlere bayıldım. Saatleri çok severim ama saat sesinden pek hoşlanmam. Ama hepsi çok güzel..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saat sesinden ben de hoşlanmam evet bende hayran kaldim hepsine :)

      Sil
  2. Saat konusunda çok titiz siniz anlaşılan ve on timer olduğunuzu düşünüyorum ;) Postlarınızı okudukça ingilizcem ilerleyecek galiba :) And finally your sis looks like me ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz öyleyim galiba :) anlatsam detayları ooo 😃 aa sen de mi saat sesine takıntılısın:) ingilizce kısmını da ekledim ama okuyan yok sanıyodum bi işe yararsa ne mutlu bana

      Sil
    2. Biraz öyleyim galiba :) anlatsam detayları ooo 😃 aa sen de mi saat sesine takıntılısın:) ingilizce kısmını da ekledim ama okuyan yok sanıyodum bi işe yararsa ne mutlu bana

      Sil
    3. Olur mu yaa emeğe her zaman saygı duymak lazım, ingilizce kısmını okurken ayrı keyif oluyor benim için ;) Nerden bu ing aşkı merak ettim ?

      Sil
    4. teşekkür ederiim :) bendeki aşkı soruyosan aslında aşk da sayılmaz.bazı projeleri yabancıların sitesinden buluyorum ve geri dönme olduğunda ne yapmış bu kız demesinler google ın çevirisine de maruz kalıp da hakkımda kötü düşünmesinler diye kalkıştım bu işe :)

      Sil
  3. Çok değişik saatler, çok güzeller. Favorilerim karpuzlu, portakal dilimi ve filli saat...
    www.deneyimlianne.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hep evlerimizde sıradan saatler kullanıyoruz arada bir böyle değişik şeyler görmeye de ihtiyacımız var diye düşünmüştüm beğenmenize sevindim :)

      Sil