16 Kasım 2015 Pazartesi

Ne Yapsam Dedim Yıldızları İpe Dizdim / Little Star On Wall



Neyle uğraşırsam uğraşayım yine dönüp dolaşıp renk renk kağıtlarımı alıyorum elime.Bir çerçeve yaparım belki diyorum sonra acaba şu ıvır zıvırlarımı dolduracak şirin bi kutu mu yapsam diyorum ki bir anda bi bakıyorum bambaşka bişeyler oluşuvermiş.
Masanın başına oturunca sıralıyorum herşeyleri kağıtlarımı kestiğim makas buraya,maket bıçağı onun yanına yapıştırıcılar da burda kalsın kesme işlemleri bitince lazımsın sen bana.böyle konuşa konuşa seve seve uğraşıyorum hepsiyle.



Bişeyler yapmadan önce de mutlaka pintereste bakarım.ne yapacağıma karar vermek için bakıyorum aslında ama o kadar güzel şeyler yapmışlar ki baktıkça kafam daha da karışıyor.En sonunda tamam diyorum bakmicam artık ve yapıyorum bişeyler.
Ama bu sevgili yıldızlar tam da öyle bir kararsızlık anında pinterestten verdiğim bir karar sonucu yapıldı :) 
Ne işe yarar derseniz öyle işte yaparken eğleniyosunuz.Sonra benim yaptığım gibi duvara asıp da şöyle arada bi bakıverirsiniz belki.

yıldızların şablonunu buradan indirebilirsiniz.ben sadece renkli kartonlar kullandım ama desenli kağıtlardan da çok güzel olur.



I like being busy with papers after all...Mostly i can not decide what to do with papers.I decide to make a  frame before start but then i think and changed my mind to make a little box for my stuff...While i m thinking all of these suddenly i decide to start totally diferent project.

You can download the star templates here.Enjoy it :) 

4 yorum: