9 Kasım 2015 Pazartesi

Kutu Kutu Hobi / A Box Of Hobby


bir sürü hobileri  doldurmuşlar bir kutuya iğnesinden ipliğine.Bu kutuları ilk gördüğümde hemen alayım dedim ama bazı şeyleri almak için beklemem gerekiyo benim.Sanki kendimi kandırmam gerek gibi.Bakarım araştırırım.Eşime sorarım kardeşime sorarım Siteyi açıp kapatırım ne varmış içinde acaba.


Her ay paylaşılan bu kutunun acaba hangisini alsam falan diye düşünürken en sonunda tamam dedim hobi kutu nisan kutusunu hemen alıyorum ve verdim siparişimi...kutum geldi gelmesine ama ben evde olamadığım için bi kaç gün geç tanıştım kendisiyle ama iyi ki de almışım dedim hemen...ben bununla bir süre oyalanırım.

ilk başta etamin ahşap kolyeyi yaparım diye düşünüyodum ama kolye aparatlari kutudan eksik çıkınca lavanta kesesi amigurumi tavşancığımı ördüm bile.

Kucuk bir parça eksik ama özenli çalışmanın ufak da olsa bi parçanın eksik olması ve kurulab iletişim bazı düşüncelerimi de değiştirmedi degil....

Sonuç olarak iyi ki denedim :) denemeden öğrenemiyo insan


Siteye de bakmak isterseniz buyrun tık tık...Diğer güzellikleri de hobi blogumda paylaşıcam mutlaka






they filled this box with a lot of different hobbies.when i saw this box on internet at first i wanted to buy it immediately.But when i m shopping on internet i search it very well...I feel like i have to cheat my self.I visit the site a lot of times.

It was hard for me to choose this April box from boxes which is selling every month with different hobbies.At least i decide to buy this and ordered before i change my mind.this box will make busy for a while.


i was thinking to make that cross stitch for the first but there was some missing parts of it.So i start with crochet bunny it is so sweet.

if you want to see the website please click

                   

9 yorum:

  1. Çok güzel şeyler varmış içinde :) Marifetli ellerinde şekil bulsunlar kendilerine :)

    YanıtlaSil
  2. Böyle kutular mı varmış, hiç haberim yok :) Ne beceriklisiniz maşallah yaa bende hiç yoktur el becerisi :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) ben de ilk bulduğumda hazine bulmuş gibi sevinmiştim.eğer ilgin varsa uğraş biraz beceri zamanla gelişiyo zaten :)

      Sil
  3. Muhakkak öyledir ama gen faktörü olduğunu da düşünüyorum annemle kardeşimin maşallahı var el işleri, beceri konusunda bende tık yok babama benzemişim maalesef ki :( Bir de ben çok üşengeç,tembel bir insanım, kutuyu alıp başına geçmem ne kadar sürer acaba :) Ama elimde bir sürü kavanoz var, onları boyayıp, süslemek istiyorum becerebilirsem, tabii! hatta taş boyama olayı da çok hoşuma gitti yazın toplayacağım paso :) Fikirler oluştu da icraat ne zaman olur, Allah bilir! Bende hal mood böyle işte :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) çok alemsin bak aklında bazı planlar var demekki bunlarla başlasan hoşuna giderse zaten devamı da gelir :) yapmak istersern sana göre bişeyse zaten üşengeçlik yada tembellik söz konusu bile olmaz

      Sil
    2. başına geçinceye kadar ki süreç beni zorluyor, ya nasip ya kısmet ama niyet var işte ;)

      Sil
    3. :) neyle nasıl mutlu oluyosan onu yapman daha güzel.

      Sil