1 Şubat 2016 Pazartesi

Kar Yoksa Beyaz Fotoğraflar Var / White Photos instead of Snow



Bugün yorucu bir gündü benim için.Aslında pek bir iş yaptığımda söylenemez ev işlerini saymazsak ama günlerin kısa olması bütün işleri hemen bitirip elime tığı alma telaşı olunca, günler de kasvetli kasvetli off hiç çıkmak istemiyorum yataktan.


Yazın geceler kısa evet ama sabah daha 7 olmadan uyanıyodum.O zaman da gün yetmiyo diye şikayet ediyodum doğrudur (burada utanma smileyi düşünün ) ama şimdi hiç olmuyo.Uyanamıyorum uyansam da kalkmak istemiyorum.

Hoş işler kalmıyo çok şükür.temizlik yemek blog için araştırmalar ve hatta dersler....Ama insanoğlu işte herşeyden şikayet etmesek olmaz.

Şu sıralar buralar biraz soğuk.Daha doğrusu dışarıda trençkotla çıkılacak bir hava var ama evler soğuk.Üşüdükçe aklıma yaz günlerini hatırlatıyorum.Bir kaç ay sonra yanacağımız günler de gelecek diyorum.


Bunları düşünürken bir yandan iki senedir kar görmedik.Buralara sadece  aşağı yukarı 1200 metre yükseklikteki evin karşısındaki amanos dağlarının bir kısmına yağdığı için kar gördük diyemiyoruz.

ee o zaman beyazlardan mahrum kalmayayım dedim ve buldum bembeyaz fotoğraflar.İçim açıldı baktıkça sizin de içiniz açılsın dedim :)



Today it was tired day for me.In fact except for house works I dont do anything.But since the weather is dark I dont want to go out from bed.Even I cant wake up early as much as in summer days.So in few hours I clean the home immediately and start to crocheting.

In summer I wake up nearly at 7 o'clock.And I was saying that the day is not enough for me to do everything.(imagine a shy smiley here ) But now it is not working.When i woke up it is dark.And in this matter i cant wake up or I dont want to go out from bed. 

Thanks god I can finish all my plans.cleaning cooking blogging and also studying...

Nowadays since it is cold here.In fact the weather at outside is good.But home is really cold.while I feel cold i remember my self that the summer is coming...the hot hot days here are near.


While my mind is busy with these toughts we didnt see snow for 2 years.So i relaise that i miss white infinity and wanted to share some white photos with you too

I hope you enjoy it :)



1**2**3**4**5**6**7

13 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. :) ahh fincan bardak görmeyeyim zaten hemen yapışıyorum

      Sil
  2. Fıtograflar cok güzeller. Beyazın güzel durmadıgı yer var mıdır acaba. Bazan oluyor ınsana kalakası gelmiyor ama onemlı olan ıslerın yetısmesı degıl mı ya ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arada bir böyle herşeyi unutup canın ne istiyosa yapmak lazim...

      Sil
  3. Ya ne kadar hoş fotoğraflar bunlar,insan huzur doluyor valla:)

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel fotoğraflar!!! Ama sondaki evde yaşamayı hiç istemezdim !!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende istemezdim ama nasıl da ferah değil mi

      Sil
  5. Merhaba Günaydınnn :)
    Gerçekten de iç açıcı geldi seçtiğiniz fotoraflar. İşte insanın güzel olana çevirmesi böyle bir şey ! Kar yoksa başka beyaz güzellikler var ...
    Tığ işlerine bende çok meraklıyım. Şuanda çalıştığım için yapamıyorum ama bir yıldır devam ettiğim bir motifli battaniye serüvenim var - hiç yoktan iyidir değil mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. elindekiyle yetinmeyi bileceksin 😊 birşeylerle uğraşmak pahabiçilemez bir terapi.benimde bir battaniyem var ama nasıl bitirdim bir de siz bana sorun 😀kolay gelsin size

      Sil
  6. bulutlar çok güzel, hemen hayale dalıyor insan, çok saf ve güzeller

    YanıtlaSil
  7. En sevdiğim renktir beyaz! Harika resimler seçmişsin minikare :) Özellikle 2. resme bayıldım. Bu ara çok moda zaten örgülü bardaklar. Hemen hemen her mağazada görüyorum. Hem kış için de ideal :) Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) teşekkür ederiim.evet örgüler her yerde gerçekten.ama ne kadar şık değil mi :)

      Sil