13 Şubat 2016 Cumartesi

Buram Buram Kitap Kokusu!!


Birden bire insanın kafasına koca bir çekiçle vurulurmuş gibi olur ya aynen öyle oldu bana da.Kendimi bildim bileli kitap okumayı çok severim.Üniversitede o kadar sınavın arasında hiç takmaz alır kitabımı okurdum.Alttan ders mi varmış yarınki sınav çok mu zormuş önce şunu okuyayım çalışırım sabaha daha çok var derdim.


Lisedeyken sayısal öğrencisi olmasına rağmen kitap okuma yarışmasına seçilmiştim.Edebiyat öğretmenimiz zorlamıştı da kabul etmiştim.O zaman derdimiz daha büyüktü'!! ''öss'' vardı.Ama yine de kitaplarımı ihmal etmezdim

Şimdilerde evdeyim.Çalışmıyorum.Ama elime kitap alıp da okuduğum gün neredeyse yok.Sabah ev işleriyle uğraşıyorum, sonra ders çalışıyorum şimdi de derdimiz  malum ''kpss'' akşama yemekti çaydı derken akşam zorla yatağa gidiyorum.


Ama dedim buraya kadar!!Eski halime hemen dönmem lazım.Koskoca bir gün var elimde.Öyle televizyon izleyen birisi de değilim ki.Kitap okumaya tabiki 1 2 saatimi ayırabilirim.

Ne kadar gerçekci olacak bilmiyorum ama bir hedef koydum kendime.50 kitap bitirmek istiyorum bu sene.Ayda 4 kitap yapıyor hemen hemen.Şu anda şubat ayında olduğumuzu var sayarsak biraz hızlı olmam gerek ama koydum kafaya.Bitireceğim.

Her ay durumla ilgili de paylaşım yapmaya karar verdim.Umarım başarılı olabilirim.

İnstagram hesabıma belki bakmak istersiniz :) buyrun tık tık





15 yorum:

  1. Oleee!!! Süper yaaa Minikare! yakışır ki sana :)
    Yani şu an yarışmaya falan girdiğini öğrenince eminim ki seni 50 kesmez ;)
    Fotolar şahane, her ay o zaman senden 4 kitap içerikli post göreceğiz ki :)))
    Ellerine sağlık!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy korem giriştik bişeylere ama bakalım nasıl olacak :) baktım ki olmuyor toplar fotoları postları giderim bu diyardan :) çaktırmazsınız değil mi

      Sil
    2. Aaa nereye, olur mu öyle şey, çakılır her türlü :)))
      Eminim elinden gelenin en iyisini de zorlarsın sen ;)

      Sil
    3. 😊 teşekkür ederiim

      Sil
  2. Ben de bu seneye kadar şu kadar kitap okuyayım şunları mümkünse bu sene okuyayım diye düşünmemiştim.
    Bu yıl ben de belirli bir hedef ve bazı kitapları listeye kesin alarak okumayı düşünüyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir hedef ve önümde yükselen kitaplar olursa daha kolay okurum diye düşündüm ama bakalım inşallah tahmin ettiğim gibi de olur :)

      Sil
  3. Zaten başlayıp da o tempoyu tutturunca duramazsın :) boll kitaplı bi yıl olsunn :*

    YanıtlaSil
  4. Ev kadınına boş oturuyor muamelesi Yapılıyor ama hele de cocuklar da varsa kadının başını kaldıracak vakti olmuyor hele de kitap okumak hayal oluyor bakalım ben de buna rağmen zorlamaya calısıyorım. Ins okuma konusunda istikrarlı bir sekılde devam edebilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemde nasil!!vallahi evde görünmeyen o kadar iş oluyor ki akşam nasıl oluyor anlamıyorum bile.inşallah rabbim kolaylıklar versin tüm annelere

      Sil
  5. Çoook çok iyi bir karar vermişsin. O halde benden sana bir tavsiye. Belki duymamışsındır. İçerisinde olduğum Kitap Ağacı isminde bir oluşum var. İnstagram'da onları da takip edebilirsin. Kitaplarla ilgili harika şeyler yapılıyor :) @kitapagaci hesabın adı. Ben de hemen takibe alıyorum seni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hmm hemen bakıyorum motive esici şeylere ihtiyacım olabilir 😊 teşekkür ederiim

      Sil
  6. Haydi bakalım kolay gelsin. Başlamak bitirmenin yarısıymış, umarım 50 hedefine ulaşır hatta geçersin :)

    YanıtlaSil
  7. başladıktan sonra gerçekten duramıyor insan, biri bitip diğeri başlıyor, kitap her şeydir, hayattır ;) bol okumalı bir yılımız olsun ;)

    YanıtlaSil
  8. Kitap okurken hiç sayı koymuyorum önüme. Okumak bir keyif işi olmalı. Okuduklarımızı hayatımıza aksettirebildik mi önemli olan o.

    YanıtlaSil