28 Ocak 2016 Perşembe

İplerimin Rafı


Selamlar herkese.Burada sizlerle pek paylaşamadım ancak amigurumilerle o kadar çok uğraşmaya başladım ki diğer planlarım tamamen kaldı.Mesela boyama kitabımı elime almayalı ooo kaç gün olmuş hatırlamıyorum bile.Kesip biçeceğim kumaşlar olsun kağıtlar olsun.Acelesi yok evet ama onları da özlüyorum napayım.Sırası da gelecek elbette.

Bir yandan da diyorum ki benim suçum yok bu amigurumi bağımlılık yapıyor.Elimdeki örgüyü bitirmeden sonra ne örsem diye bi yandan örüp bi yandan da araştırıyorum.Aldığım iplerinse haddi hesabı yok.


Ben böyle yazınca sanki evde bütün gün bunlarla uğraşıyorum gibi oluyor.Ama hazırlandığım bir sınav da var bu arada...Zaman zaman unutmaya doğru gitsem de hemen toparlıyorum kendimi.Evet evet kpss den bahsediyorum.tam 113 gün kalmış hatta.O konular bitecek sınava kadar da yetişecek inşallah.

Konudan konuya atlıyor gibi olacak ama soğuklar geldiğinden beri sabahları erken kalkamıyorum.Burada genelde güneşli bir hava olmasına rağmen yataktan çıkıp da üşümek istemiyorum.Belkide tembellik o yüzden , ve bu yüzden örgülere sardım ben , bilemiyorum !

Yazdım da yazdım ama bir türlü karton evime getiremedim konuyu.Akşamları yatmadan önce instagrama ve pintereste mutlaka bakıp yatıyorum.Yine bir akşam telefon elimde ordan oraya dolanırken bir fotoğraf gördüm


.çocuk odasının fotoğrafıydı galiba.tam benim yaptığım gibi bir raf değildi aslında sadece kartonun üstüne çatı yapmışlardı ve çok güzel bir duvar süsü olmuştu.Çok aradım o fotoğrafı ama maalesef bulamadım.İşte o bulamadığım fotoğraftan esinlenerek bu rafları yaptım kendimce.


Açıkcası tahmin ettiğim gibi olmadı evet.Şimdilik işimi gördü.İplerimi de taşıyabiliyor.Daha farklı yapmayı da düşünüyorum belki bir marangozdan yardım alarak yaparım.çünkü bu hali bile çok güzel oldu.Yapması ise aman allahımm.Kesmeyi çok özlediğimden mi bilmiyorum hiç bitmesin dedim..

Biraz çok yazdım galiba sıkılmayıp da buraya kadar okuduysanız ne mutlu bana.Çok teşekkür ederim





27 yorum:

  1. Çok iyi fikir olmuş bu ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Çok şeker olmuuuuş :) Güle güle kullan :) Keşke sabır denen şey bende de olsa da elime alıp örgü örebilsem :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. severek yapınca sabıra gerek kalmıyo ki :) bi deneyin derim

      Sil
    2. İzne çıkınca geçici bir süreliğine vaktim bol olacak inşallah :) O zaman deneyeceğim mutlak :)

      Sil
  3. Sağ beyine işaret eden yaratıcılık, sanatsal yaklaşım, beceri yani eee normal eşit çıkması :)
    Ellerine sağlık, güzel olmuş onu geç iş gören şeyleri severim ama yapmasına üşenirim, dedin ya kesmeyi özlemişim hiç bitmesin istedim diye, bu nasıl bir şey acaba dedim :)
    Bir tomar poşet var evde onların düzene girmesi için bir adı vardı ama unuttum, şöyle ağzı büzülecek şekilde olan torbalar var yaa güya ondan yapacaktım tey tey tey, ne zaman acaba? :)
    Üşenmez insan, sınavı da ihmal etme, sınavdan sonra zaten free, biraz sabret ama iyi sonuç alacağına inanıyorum ;) kolay gelsin, iyi çalışmalar!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) haha kore ya üşenmez insan mı :) ahh ahh üşenmesem neler yapıcam da işte şartlar el vermiyo.ayrıca bak bi dene sende bırakamicaksın :) aa torba yapmak benimde aklımda var ama nasıl dikeceksin makinan var mı? ben üstüne el nakışı işleyip ıvır zıvır koyayım diyorum.ama dur bakalım

      Sil
    2. Ben ve makine şaka yapıyor olmalısın :) fikir var icrat yok her zamamki gibi :)

      Sil
    3. :) icraat da olsun olmalı yani, sonra fikirler uçup gidiyo

      Sil
  4. Çok güzel olmuş ellerinize sağlık :-) ne güzel düşünmüşsünüz...

    YanıtlaSil
  5. Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Takip listeme aldım ,sevgilerle

    YanıtlaSil
  6. Muhtes bir fikir oglum icin dinozor kosesi olarak dusunecegim ;) eginize saglik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa beğenmenize çok sevindim denerseniz mutlaka paylaşın :)

      Sil
    2. Muhtesem begenmek az kalir bu tarz el emegi seylere bayilirim tama minikare ilk firsatta yapip paylasiyorum fikir oncusu olarak bakalim yorumun ne olacak sevgiler 😉

      Sil
    3. :) dediğiniz gibi işin içinde el emeği olunca hep güzel oluyor.beklemedeyim

      Sil
    4. Aynen minikare peki en kisa zamanda 😘

      Sil
  7. Merhaba,
    Blog keşif etkinliğinden geliyorum. Blogunuz ve anlatımınız çok güzel. Ayrıca ben çok beğendim yaptığınızı. E tabi beceri de var o ayrı.Ben yapsam böyle olmazdı. Emeğinize sağlık. :)
    Takip ediyorum bende beklerim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabaa hoş geldiniz :) çok teşekkür ederim.bepenmenize çok sevindimm.hemen geliyorum ben de.

      Sil
  8. Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık sevgiler... http://bizimmutfakdan.wordpress.com/ (takibe aldım bloğunuzu)

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel olmuş gerçekten, ellerinize sağlık. Eğer bir gün benim de bu kadar ipim olursa mutlaka deneyeceğim. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiim çok eğlendim ben yaparken sadece ip için değil farkli birşey de koyabilirsin 😊

      Sil
  10. Emeginize sağlık pembe raf çok güzel olmuş, o bahsettiğiniz sadece çatısı olan duvar süsü bana hiç yabancı gelmedi. Ben de Pinterest te dolaşmayı seviyorum:) Keşke rafa amigurumilerden de koysaydınız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürleer 😊 pinterest harika bir dünya harika fikirler var.aa amigurumileri de koyabilirim evet ama belki raflar taşımayabilir iplero bile zorla koydum 😕

      Sil
    2. Teşekkürleer 😊 pinterest harika bir dünya harika fikirler var.aa amigurumileri de koyabilirim evet ama belki raflar taşımayabilir iplero bile zorla koydum 😕

      Sil
  11. Çok güzel olmuş elinize sağlık :) banada beklerim:))

    YanıtlaSil